Als werkgever ben je samen met de medewerkers elke dag actief bezig om je product of dienst te verbeteren en te zorgen voor tevreden klanten. Vanuit BeeActive ondersteunen wij ondernemingen om op een gezonde wijze de werkzaamheden te kunnen verrichten. Medewerkers zorgen voor de continuïteit van het bedrijf en het is daarom belangrijk om te investeren in een goede werkomgeving en gemotiveerd team.

Wij streven ernaar op onze klanten optimaal tevreden te stellen en zullen dat periodiek evalueren. De dienstverlening leveren wij op maat en kan door nieuwe inzichten of wetswijzigingen periodiek opnieuw met je worden afgestemd. Dit alles moet uiteindelijk gaan leiden tot duurzame inzetbaarheid van medewerkers, minder rompslomp en lagere verzuimkosten.

We werken met een overzichtelijke online verzuimapplicatie waar je als werkgever toegang toe hebt. Hierin kun je bijvoorbeeld aantekeningen maken voor je eigen dossier, zie je de documenten van de casemanager en vind je de terugkoppelingen van de spreekuurbezoeken van de bedrijfsarts. Zo heb je een compleet overzicht van de verrichtingen en word je geattendeerd op uitstaande acties. In een intake stellen wij met werkgever en medewerker vast welke vervolgstappen nodig zijn en leggen dit vast in onze software. We gebruiken hiervoor ONVIA, waar je toegang toe hebt. Uiteraard voldoet dit aan de privacy vereisten.

Bij BeeActive krijg je een vaste casemanager die ervoor zorgt dat je aan de wettelijke verplichtingen voldoet. We hebben afspraken met bedrijfsartsen op maat. Dat wil zeggen geen standaard zes wekelijkse afspraken, maar de expertise van de arts wanneer dat nodig is met een gerichte vraagstelling en afstemming met de bedrijfsarts. Onze kracht is dat we flexibel kunnen inspelen op wat er nodig is. Hiervoor werken we samen met nauwkeurig geselecteerde providers die we jaarlijks beoordelen. In goede samenspraak kunnen we zo de meeste effectieve oplossing bieden als het verzuim te beïnvloeden is door een gerichte aanpak.

Onze aandacht stopt niet na 104 weken ziekteverzuim. Wanneer een medewerker zo lang uitvalt dat hij/zij te maken krijgt met een WIA beoordeling, heeft dat voor jou als werkgever ook consequenties. We hebben veel expertise van de instroom in de WIA en kunnen daar professioneel in ondersteunen.